Umeå fotbollsfestival i text&bilder

Har varit med om min bästa fotbollscup någonsin hittills! vill dit igen nuu!
Rg line startade kl. halv 3 i Onsdags, vi kom till skolan 6 svensk tid, pckade upp och gick till Ica och köpte massa godis,nötter , dricka. Och sen chillade vi hela kvällen.  Tidig väckning på Torsdagen gjorde så vi tog hem en vinst på 5-1. Sen åkte vi till skolan på lunch, och sen till invigningen av Umeå Fotbollsfestival 2012. Dessutom kom vi på bild i tidningen! Sen åkte vi och simmade till Umeå lagun, efter det hem på middag, sen gick vi till Ica och köpte massa gått igen, och jag åt 2nötpåsar på 2dagar och massa godis. Fredagens matcher gick sådär, men vi var stolta över vårt spel. Men glada var vi endå för vi kom till A-slutspelen! Vi fick tävla om 1-16plats av 32lag.
På fredags kvällen åkte vi och shoppade lite, gick ju till mataffären COOP och köpte 1kg lösgodis för ,39kr! billigt!! och så smakade jag,mina och Kika på världens godaste Ben&jerrys!
Lördagens match förlorade vi 1-0 men ett jätte otur mål som dom fick, och vi föll ur. Åkte till skolan och började festa med godis och allt gott istället. Dessutom bodde väääldigt snygga killar bredvid oss som vi blev bekanta med!
Dessutom har vi stått och hejjat på Vasa Ifk p99 WHITE några av deras matcher, och hejjat dom till FINAL , och GULDET tog dom HEM! Grattis! Båten hem komer vara ett stort minne också, med Ifk pojkarna och massa bråk,skratt.... mer orkar jag inte skriva nu, men har några telefon bilder att bjuda på :

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback